FIFA 23: Ultimate Team nieuwe functies
FIFA Best
FIFA Best

FIFA 23 Ultimate Team introduceert een aantal wijzigingen in de meest populaire modus, waaronder een herzien teamgeest-systeem. Het volgende is een volledige lijst met nieuwe functies in FIFA 23 Ultimate Team.

FIFA 23 is de laatste game in de serie voordat het een nieuwe naam krijgt. Voetbalfans hopen dat het alles wordt wat ze willen. Crossplay wordt voor het eerst vanaf het begin gebruikt en zowel de Career Mode als de Pro Clubs zullen een aantal nieuwe functies hebben.

De gaminggemeenschap is gericht op de Ultimate Team-modus, aangezien Electronic Arts de nieuwe functies heeft aangekondigd die aan de modus zullen worden toegevoegd.

FUT 23 nieuwe functies; FUT FUT moments

Ultimate Team-fans die op zoek zijn naar een singleplayer-optie met beloningen, kunnen nu FUT Moments proberen. Deze nieuwe toevoeging aan de Ultimate Team-catalogus biedt een aantal korte scenario's, gegroepeerd in campagnes op basis van een bekende speler, team of toernooi.

De game biedt gebruikers een reeks doelstellingen die, wanneer ze zijn voltooid, de speler sterren zullen opleveren. Deze sterren kunnen in de Star Gallery worden ingewisseld voor pakketten, spelers en leenitems.

FIFA-23-FUT-MOMENTS

FUT Moments heeft een eigen live-service die onafhankelijk van de Ultimate Team-seizoenen zal werken. Als gevolg hiervan worden beloningen op verschillende tijdstippen bijgewerkt. Spelers hebben de mogelijkheid om het hele jaar door sterren te sparen om waardevollere prijzen te ontvangen.

EA is van plan om bij de lancering een aantal FUT Moments-campagnes uit te brengen, en in de loop van de levenscyclus van FIFA 23 zullen er meer volgen.

FUT 23 nieuwe functies; chemistry system

Een van de belangrijkste wijzigingen aan FIFA 23 Ultimate Team is de toevoeging van een nieuw teamgeestsysteem dat het koppelingssysteem dat al meer dan tien jaar in de modus wordt gebruikt, overbodig maakt. Spelers in de basisopstelling kunnen nu teamgeestpunten krijgen van elke andere speler in het team, ongeacht waar ze zich op het veld bevinden.

Spelers en squadrons krijgen nu een sterrenclassificatie op drie, in plaats van het gebruikelijke aantal op 10 van de 100. Helden en iconen bieden nog steeds aanzienlijke voordelen, namelijk het equivalent van twee spelers uit hun competitie of land.

Lees meer: ​​FIFA coins kopen

Teamgeest heeft nog steeds invloed op de spelersstatistieken zoals in het verleden, maar er zullen geen negatieve gevolgen zijn als spelers niet met elkaar verbonden zijn. Met andere woorden, de basisstatistieken op de kaart van een speler zijn nu het laagst mogelijke bedrag dat kan worden bereikt. Deze verandering moet resulteren in meer teambuilding mogelijkheden en vrijheid.

FUT 23 nieuwe functies; Stadion maatwerk

FUT-23-STADIUM-CUSTOMIZATION

De FUT van dit jaar brengt ook een verscheidenheid aan nieuwe stadionaanpassingsopties om FUT-wedstrijden meer persoonlijkheid te geven. Het thuisterrein kan nu worden uitgerust met geanimeerde tifo's, banners en trofeeën die zijn verdiend door doelstellingen en seizoensvoortgang.

Het veld in een stadion kan worden omgeven door lichten van verschillende kleuren, waardoor elke wedstrijd een uniek element krijgt, of het nu thuis of uit is.


0 Commentaar
Uw reactie verzonden!

Na goedkeuring door sitebeheerders wordt deze weergegeven.

Plaats een opmerking
U beantwoordt de opmerking van: